Sponsors

De club van 50

Het primaire doel van de Club van 50 is het genereren van extra inkomsten voor de Judovereniging Asahi-San.De inkomsten zullen worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting van Asahi-San betaald kunnen worden. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd, het opknappen van de accommodatie en uiteraard vele andere doeleinden. Meedoen met de club van 50 kost u €50 per jaar.

Als u ook sponsor wilt worden kan u dat doen door onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar contact@asahi-san.nl

Hier kan u ook tussen staan!

De Grote Clubactie

Wij doen elk jaar mee aan De Grote Clubactie. Onze jeugdleden verkopen loten, soms zelfs superloten! En met de opbrengst organiseren we bijzondere activiteiten voor onze vereniging. We hopen ook dit jaar op weer zo’n geweldige opbrengst als vorig jaar.

Met de opbrengst van vorig jaar hebben we Henk Grol kunnen uitnodigen voor een gastles. Dit jaar hebben we een ander doel. We willen in de zomer van 2023 een judokamp organiseren en dit grotendeels betalen van de opbrengst van De Grote Clubactie. Inmiddels kennen we de opbrengst van het jaar 2022. Op 1 december 2022 ontvingen we een check ter waarde van € 2.172,76. We wisten niet wat ons overkwam. Judoka’s van Asahi-San: geweldig bedankt.

Rabo Club Support 2022

Rabo Club Support versterkt clubs met kennis, netwerk en geld. De leidende gedachte is: “Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.”

De leden van Kop van Noord-Holland hebben tijdens de stemperiode bepaald dat de Judovereniging Asahi-San mag rekenen op een bedrag van € 470,24. Dat is een fantastisch resultaat en we zijn er erg blij mee. We zijn ook blij dat (bekostigd door Rabo Club Support) Bart Hendriks van Bart Beweegt het bestuur begeleidt bij het ontwikkelen van een toekomstvisie voor Asahi-San.

NOC * NSF Microbudget

Asahi-San heeft in 2022 een bijdragen van € 1.000 mogen ontvangen uit het NOC*NSF Microbudget. Het geld is bestemd voor (en inmiddels besteed aan) de verhuizing van Asahi-San van de dojo Butterhoek naar de sportzaal van Kindcentrum Op de Elft. Verder zijn nieuwe materialen aangeschaft zoals de nieuwe matten, nieuwe geluidapparatuur voor Steps en nieuwe beschermingsmiddelen voor MMA. Een welkome bijdrage, dus!